Catering

Wij van Bij Foodie vinden dat catering meer is dan alleen eten en drinken. Wij willen dat je al enthousiast raakt voordat je je eerste hap hebt genomen.
Naast de hoge kwaliteit van onze gerechten hechten wij veel waarde aan de uitstraling hiervan. Wij onderscheiden ons dan ook zondermeer met onze presentatie. Gasten beginnen bij ons al te watertanden voordat ze ook maar een hap genomen hebben. Dit noemen wij:

Proeven met je ogen!

BBQ catering

Met onze kamado BBQ’s gestookt op houtskool zorgen wij dat jouw gasten niks te kort komen. Vanaf onze stoere buffetten verzorgen wij de lekkerste gerechten met de beste presentaties. Je gasten zullen deze BBQ niet snel vergeten!

Event catering

Gasten ontvangen op kantoor, in een tuin of een andere locatie? Dit is waar we goed in zijn! Wij zorgen dat je gasten niks te kort komen! Wij kunnen je alle zorgen uit handen nemen of samen de handen ineen slaan om jouw event tot een groot succes te maken. Voor ons is de uitdaging nooit te groot!

Vergaderen

Wij beschikken over diverse vergaderzalen en coachruimtes die geschikt zijn voor 2 tot 100 personen. Uiteraard is voor, tijdens en na de meetings alles mogelijk om iedereen weer van extra energie te voorzien. Wij zorgen dat iedereen zijn focus bewaart.

Een Kickstarter aan het begin van de dag, stevige lunch tussendoor of nog even napraten onder het genot van een borrelplank?

Wij denken graag met je mee!

High Tea op locatie

Onze high tea wordt door iedereen als beste beoordeeld! Wij verzorgen de lekkerste sweets en hartige hapjes op mooie planken of etagères jij hoeft alleen maar te zorgen voor de gezelligste gasten.

#babyshower #bachelorparty #gender reveal #birthday #anniversary

Lunch op locatie

Wij verzorgen al voor middelgrote groepen ook lunch op locatie naar keuze. In overleg kunnen wij vers belegde ciabatta ‘s, salades, soep, sappen & smoothies leveren al dan niet met (disposable) bestek, glaswerk en servies.

Tevreden gasten, daar gaan we voor!

Voorbeelden van eerdere catering opdrachten