High Tea

High Tea Zoetermeer

High Tea

In onze lunchroom kun je genieten van de lekkerste High Tea van Zoetermeer. Wij hebben een gezellige lunchroom met fijne banken en fauteuils waar je kunt neer ploffen of je kunt lekker aan één van de hoge of lage tafels gaan zitten. Uiteraard kun je onbeperkt genieten van diverse soorten thee en hebben wij een etagère vol met lekkere high tea items.

Voor Foodies
Door Foodies

Onze High Tea is voor échte Foodies! Wij hebben de High Tea samengesteld met alléén maar producten die wijzelf ook zouden willen krijgen als we gaan High Tea’en! Vanwege de voorbereidingen vragen we je minimaal 24u voor je komst te reserveren. Indien je bijzondere (dieet-) wensen hebt, laat dit dan vooral weten dan houden we hier zoveel mogelijk rekening mee


Wat krijg je allemaal:

Oké daar gaan we…

Jullie starten met een lekker kopje Italiaanse tomatensoep

Daarna krijgen jullie, luxe belegde sandwiches, frambozen cheese cakejes, Croissantjes met kaas, Rocky Road (zo’n ongelooflijk lekkere met chocolade, cookies, marshmallows en kersen), wentelteefjes van suikerbrood met slagroom en zomer fruit, mediterrane quiche, Pastel de nata (een traditioneel Portugees bladerdeeggebakje gevuld met gekaramelliseerde room)

en natuurlijk thee zoveel je op kunt

Privé High Tea

Ben je helemaal enthousiast geraakt en wil je graag komen High Tea’en maar wil je graag met een besloten groep komen. In het weekend is onze lunchroom beschikbaar voor besloten feestjes of bijeenkomsten. Wat de gelegenheid ook is, bij ons ben je van harte welkom!
Indien je met een besloten groep wil komen op een doordeweekse dag, stuur dan even een mailtje, dan kijken we wat er mogelijk is.

TIP:
Reserveer de super deluxe Foodie High Tea

Heb je iets te vieren, wil je iemand éxtra verrassen of ben je gewoon een Foodie+, dan neem er natuurlijk zo’n heerlijk glas bubbels bij en tover je je verse jus om in een mimosa!