Wij horen altijd graag wat onze klanten van ons vinden!


Afgelopen week heeft Bij Foodie de catering verzorgd voor 2 relatie-events van ABN AMRO Intermediaire Verkoop. Mede dankzij hun smaakvolle invulling waren de events een groots succes! We kregen veel complimenten over de gerechtjes die door Bij Foodie ter plekke vers bereid werden, smakelijk werden gepresenteerd en met veel enthousiasme werden rondgebracht. We kunnen Bij Foodie van harte aanbevelen en wij zullen zeker snel weer gebruik maken van hun service!

 

Lucienne Kolfertz-Ottens

Zaterdag voor een familiedag bij ons thuis hebben we enorm genoten van de catering van "bij Foodie".
Na goed contact over en weer kwamen we tot een mooie diner invulling voor ruim 20 man; hetgeen uiteindelijk geboden werd overtrof onze verwachtingen. Davy, de motor achter "bij Foodie", kwam met alle benodigdheden om het diner goed te bereiden, van goede bakplaat, bijzettafel tot en met net servies en bestek. Maar uiteindelijk gaat het om de service en het eten en da...t was top van begin tot eind: van het broodje kalfsburger tot de gegrilde garnalen met wakame salade en van het broodje pulled pork tot het zalmpakketje, heerlijk! Begeleidt door breekbroodjes met diverse smeersels en verse salades was het helemaal af. Davy en zijn charmante ega Sheila hebben met hun aanwezigheid en service de familiedag mede tot een zeer geslaagde happening gemaakt. Wij kunnen ze dan ook van harte aan eenieder aanbevelen die een culinaire invulling voor welke gelegenheid dan ook zoekt, succes verzekerd!

 

-Marco van der Smitte

Afgelopen zaterdag heeft Bij Foodie een buffet verzorgd bij ons. Davy denkt goed met je mee, geeft uitstekend advies. Het buffet bestaat uit verse producten en de kwaliteit en smaak daarvan is uitstekend. Wij kregen veel complimenten over het eten. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Super!

 

- Nanny Verheij

 

Op zaterdag 26 augustus 2017 werd ik 70 jaar. In de zomer van 2016 besloot ik die "mijlpaal" groot te gaan vieren. De directe aanleiding hiertoe was het heerlijke buffet dat BijFoodie presenteerde op een feestelijke gebeurtenis waar ik te gast was. Ik vroeg Davey Verhoeven of hij met zijn team bereid  en in staat zou zijn op 26 augustus 2017 een groot  warm en koud buffet te organiseren  voor zo'n 250 gasten. Hij reageerde heel positief en ik werd enthousiast om het feest ook daadwerkelijk te organiseren. In de maanden voorafgaand hebben Davey en ik regelmatig plezierig contact gehad over de "invulling "van de hele catering, waarbij Davey interessante en aantrekkelijke ideeen te berde bracht. Toen in de loop van die periode bleek dat er ook veel gasten uit het buitenland ( China, Zwitserland, Frankrijk, Kosovo en Belgie) zich aanmelden voor mijn feest kwam het aantal te verwachten gasten op 280. Moeiteloos wist Davey mij te overtuigen dat ook dat aantal geen probleem was.

 

 

 

Zaterdag 26 augustus 2017 was een stralende zonnige dag. Al vroeg in de middag was het team van BijFoodie present bij de Christus Triumfator kerk in het Haagse Bezuidenhout ( waar ik de grote hal, de zijzalen , de bar en de grote parkeerplaats had gereserveerd). De gasten zouden vanaf half 5 arriveren. De foodtruck stond op de grote parkeerplaats waar jonge vrienden en vriendinnen van mij grote tafels met stoelen en sta -tafels hadden neergezet en gedekt. Vanaf half 5 kwamen de heerlijke (warme)borrelhapjes al langs. Na de ontvangst met toespraken begon het warme en koude buffet om 19 uur : heerlijke pompoensoep, diverse soorten salades, pikante gehaktballetjes, kippeboutjes, cous cous, diverse soorten broden, rijst etc. Vanwege het grote aantal gasten (280) werd het buffet in drie "shifts"opgediend. Het team leek dit alles echt moeiteloos te doen. Bij de foodtrucks was er telkens een lange rij voor de heerlijke hamburgers die permanent werden klaargemaakt. De reacties van de gasten -ter plekke al en achteraf--waren zeer enthousiast. Het buffet werd hogelijk geprezen ( ook door gasten die kritisch van aard

 

zijn) en met een kreet "Ze verdienen een 10" werden Davey en zijn team verrast. Het feest heeft uren geduurd....Ik kan niet anders dan Bij Foodie van harte aanbevelen bij een ieder die een groot feest wil geven!

 

-Eric Ouwejan

 

We had a great experience with Bij Foodie. Very flexible, meeting all your needs, quick in response. And the most important - very tasty.

 

-Katja van der Voort

Wij hebben 'Bij Foodie' laten komen voor een evenement op kantoor. Dit was helemaal goed georganiseerd. Ons contactpersoon was Davy, we hebben snel kunnen schakelen. Erg blij mee! Daarbij was de aankleding helemaal leuk. Onze medewerkers hebben heerlijk gegeten! Dikke 10.

-Team QISS-IT Den haag

Bijfoodie.nl heeft een zeer fijne bijdrage geleverd aan ons Quality of Life festival. Al onze medewerkers waren zeer te spreken over de kwaliteit van het eten.

 

-Unique Customer Care

By Foodie heeft op7 maart de catering gedaan bij de opening van de prachtig gerenoveerde bouwhal en schildershal bij de School voor Bouw en Infra van ROC Mondriaan. De foodtruck stond in de bouwhal - dat gaf een heel gaaf effect op het feest. Alles was voortreffelijk verzorgd, een uiterst plezierige bediening en het zag er geweldig uit. Van de kleine bordjes bij de drankjes, tot de emmertjes met tortilla chips. TOP! Ik kan het iedereen aanraden!

 

- Conny Hartman

Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd waarbij Davy voor mijn ongeveer 70 gasten heeft gekookt.
Het buffet zag er heel mooi en verzorgd uit. Alleen al van het zicht liep het water in mijn mond!
Het smaakte heel erg lekker. De gasten waren unaniem lovend, zelfs de grootste fijnproevers.
Dankjewel

 

- Anja Swinkels

Mooie verzorgde planken met borrel hapjes. De smeersels waren heerlijk. Communicatie verliep erg vlot en prettig

 

- Dyanne Rotteveel van Zeelst

Vanavond de verjaardag van mijn vader gevierd. Het was een heerlijk buffet, met heerlijke hapjes. Iedereen heeft lekker gegeten. Alles was superverzorgd. Davy had alles goed geregeld. We hadden nergens omkijken naar. Voor herhaling vatbaar!

 

-Angelique Hogenboom